Ακολούθησε μας:

Στρατηγική προσέγγιση

Ως η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία του χώρου των τυχερών παιγνίων, ο ΟΠΑΠ έχει αναλάβει να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη στρατηγική για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, προστατεύοντας το καταναλωτικό κοινό. 

Θεσπίζουμε οικειοθελώς κανόνες και αυστηρές δεσμεύσεις, με γνώμονα τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους καταναλωτές, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό γύρω από τις πιθανές συνέπειες που συνεπάγεται η μη υπεύθυνη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια, να δώσει χρήσιμες οδηγίες στους παίκτες και να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για το πώς μπορούν να λάβουν υποστήριξη ή πληροφόρηση για τυχόν υπέρμετρη ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια.

Πιστοποιούμαστε διεθνώς για τις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού που εφαρμόζουμε

Το παραπάνω πλαίσιο αναγνωρίστηκε και επιβραβεύτηκε πρόσφατα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Λοταριών (World Lottery Association). Ο ΟΠΑΠ Α.Ε. και η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. είναι οι  μοναδικές ελληνικές εταιρείες που έχουν λάβει πιστοποίηση Επιπέδου 3, με ανώτατο το Επίπεδο 4, ως επιβεβαίωση της δέσμευσής τους στην προστασία του καταναλωτή, αποτελώντας έτσι έναν οργανισμό-πρότυπο στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αξιολόγηση της υποψηφιότητας κάθε εταιρείας για τη συγκεκριμένη πιστοποίηση πραγματοποιείται από μια ανεξάρτητη ομάδα ειδικών και η απόκτησή της δείχνει πόσο επιτυχημένη είναι η Στρατηγική του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και οι δράσεις που υλοποιεί η εταιρία με στόχο να προστατεύσει το καταναλωτικό κοινό και να διασφαλίσει την χαρά του παιχνιδιού.

ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114