Ακολούθησε μας:

Πώς λειτουργούν τα τυχερά παιχνίδια.

Απολαμβάνουμε τα τυχερά παιχνίδια, όταν γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα πριν παίξουμε!

Καλό θα ήταν να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις για κάθε παιχνίδι. Όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο καλύτερες θα είναι οι αποφάσεις σας και τόσο περισσότερο θα διασκεδάζετε. Δεν υπάρχει καμία μυστική συνταγή ή τυχερό γούρι με τα οποία να μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε. Κατά βάση, οι δεξιότητές σας δεν θα σας βοηθήσουν καθόλου καθώς όλα είναι θέμα τύχης.

Βασικές έννοιες των τυχερών παιχνιδιών

Για να καταλάβετε τη λειτουργία των παιχνιδιών, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις βασικές έννοιες των τυχερών παιχνιδιών:

Τυχαιότητα
Κάτι που είναι τυχαίο συμβαίνει κατά σύμπτωση, χωρίς σχέδιο ή σκοπό.

Τα περισσότερα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εντελώς τυχαία, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα ώστε να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε. Όλα είναι θέμα τύχης.

Με τα χρόνια, οι παίκτες έχουν προσπαθήσει να αναπτύξουν στρατηγικές που θα τους βοηθήσουν να προβλέψουν τι θα συμβεί, αλλά τέτοιες στρατηγικές δεν υφίστανται στην πραγματικότητα. Η τυχαιότητα σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να ελέγξει ή να προβλέψει τα αποτελέσματα.

Ανεξαρτησία γεγονότων
Αυτό που συνέβη στο παρελθόν δεν έχει καμία επίδραση σε αυτό που θα συμβεί στο μέλλον.

Σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια υπάρχει ο κοινός μύθος της «πλάνης του τζογαδόρου». Πρόκειται για την πεποίθηση ότι ένα γεγονός πρόκειται να συμβεί εάν δεν έχει συμβεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Πολλοί δεν κατανοούν ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, κάθε αποτέλεσμα στο παιχνίδι είναι ανεξάρτητο από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Εάν ρίξετε ένα νόμισμα δέκα φορές και έρθει κορώνα και στις δέκα, οι πιθανότητες να έρθει γράμματα την ενδέκατη φορά παραμένουν 50-50. Το νόμισμα δεν έχει μνήμη για να θυμάται τα προηγούμενα αποτελέσματα της ρίψης του, και οι προηγούμενες ρίψεις δεν έχουν καμία επίδραση στις μελλοντικές.

Ρόλος δεξιοτήτων και γνώσεων
Για ορισμένα παιχνίδια, πέραν της τύχης, οι πιθανότητες καθορίζονται από στοιχεία δεξιοτήτων και γνώσεων.

Είναι πιθανόν να βελτιώσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε αποκτώντας περισσότερες γνώσεις για το παιχνίδι ή αναπτύσσοντας δεξιότητες ως παίκτης.

Οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν ποια παιχνίδια περιλαμβάνουν τέτοια στοιχεία και σε ποιο βαθμό αυτά μπορούν να βελτιώσουν τις πιθανότητες κέρδους. Ο αθλητικός και ο ιπποδρομιακός στοιχηματισμός αποτελούν παραδείγματα παιχνιδιών που βασίζονται σε δεξιότητες.

Ωστόσο, ανεξαρτήτως του επιπέδου των γνώσεών σας, και πάλι δεν μπορείτε να ελέγξετε την έκβαση του παιχνιδιού.

Γκανιότα
Όσο περισσότερο παίζετε, τόσα περισσότερα χρήματα είναι πιθανό να ξοδέψετε.

Η γκανιότα δεν σημαίνει ότι δεν θα κερδίσετε. Σημαίνει ότι, κάθε φορά που ποντάρετε, οι πιθανότητες είναι εναντίον σας. Μπορείτε, βέβαια, πάντα να κερδίσετε έχοντας τις πιθανότητες εναντίον σας, ωστόσο, οι πιθανότητες να χάσετε είναι μεγαλύτερες.

Κλείσιμο

Δύο τύποι παιχνιδιών

Παιχνίδια
που βασίζονται στην τύχη
Οι πιθανότητες κέρδους είναι πάντα οι ίδιες.
 

Τα αποτελέσματα είναι τελείως απρόβλεπτα και οι πιθανότητες κέρδους είναι πάντα οι ίδιες. Το μόνο που μπορείτε να ελέγξετε είναι:

 

το ποσό που ποντάρετε,

 

πόσο συχνά παίζετε, και

 

για πόσο χρονικό διάστημα παίζετε.

Για το λόγο αυτό, πολλοί παίκτες θέτουν ένα όριο εκ των προτέρων. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνουν διασκεδαστικά τα παιχνίδια που βασίζονται στην τύχη.

Παραδείγματα παιχνιδιών που βασίζονται στην τύχη είναι τα ακόλουθα: Λαχεία, παιχνίδια PLAY, παιχνίδια αριθμών και στιγμιαία λαχεία.

Παιχνίδια που βασίζονται
σε δεξιότητες
Αυξήστε τις πιθανότητες κέρδους μαθαίνοντας περισσότερα.
 

Πέραν της τύχης, οι πιθανότητες σε αυτά τα παιχνίδια καθορίζονται από στοιχεία δεξιοτήτων και γνώσεων. Είναι πιθανόν να βελτιώσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε, αποκτώντας περισσότερες γνώσεις για το παιχνίδι ή αναπτύσσοντας δεξιότητες ως παίκτης. Ωστόσο, ανεξαρτήτως του επιπέδου των γνώσεών σας, και πάλι δεν μπορείτε να ελέγξετε την έκβαση του παιχνιδιού.

 

Παιχνίδια PLAY

Η καρδιά των παιχνιδιών PLAY είναι η Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών (RNG). Αυτή εναλλάσσει συνεχώς χιλιάδες συνδυασμούς, ακόμα και όταν δεν παίζει κανείς. Αμέσως μόλις πατήσετε το κουμπί για να παίξετε, η Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών σταματά και παράγει έναν αριθμό.
Δεν έχει σημασία εάν το πατήσετε τώρα ή σε μια βδομάδα ή σε ένα μήνα· η έκβαση θα είναι πάντα διαφορετική. Δεν υπάρχουν σχέδια ή επαναλαμβανόμενοι κύκλοι, και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προβλέψετε το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού PLAY. Ακόμα και οι εικόνες εναλλάσσονται μόνο για λόγους επίδειξης, καθώς το παιχνίδι ελέγχεται από τη Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών.
Όταν παίζετε παιχνίδια PLAY, είναι σημαντικό να θυμάστε τα ακόλουθα:
✓ Δεν απαιτούν καμία δεξιότητα.
✓ Οι πιθανότητες είναι πάντοτε οι ίδιες, ανεξαρτήτως του ποσού που ποντάρετε.
✓ Οι πιθανότητες κέρδους δεν αυξάνονται ανάλογα με το χρόνο που παίζετε.

 

Παιχνίδια Αριθμών: ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, ΠΡΟΤΟ, EXTRA 5, SUPER 3
 
Οι νικητές επιλέγονται τυχαία, και το μόνο που επηρεάζει τις πιθανότητες είναι το σύνολο των συνδυασμών που ορίζονται σε κάθε παιχνίδι· όχι η καλή τύχη ή ο αριθμός των ατόμων που παίζουν. Το να παίζετε τους ίδιους αριθμούς κάθε εβδομάδα ή το να αγοράσετε ένα δελτίο από ένα κατάστημα που πούλησε ένα νικηφόρο δελτίο δεν θα αυξήσουν τις πιθανότητές σας να κερδίσετε το τζακπότ. Για να κερδίσετε, το μόνο που μετράει είναι η τύχη· όχι οι δεξιότητες, ο χρόνος ή ο τόπος.

 

Στιγμιαία Λαχεία (ΣΚΡΑΤΣ) και Λαχεία
 
Δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί ποιος λαχνός του Λαχείου ή του ΣΚΡΑΤΣ θα είναι ο νικηφόρος. Δεν αποστέλλουμε νικηφόρους λαχνούς σε συγκεκριμένες τοποθεσίες και δεν υπάρχει μυστική μέθοδος με την οποία επιλέγονται οι νικηφόροι λαχνοί.

 

Αθλητικός και Ιπποδρομιακός Στοιχηματισμός
 
Ο αθλητικός και ο ιπποδρομιακός στοιχηματισμός αποτελούν παιχνίδια που βασίζονται σε δεξιότητες. Εάν γνωρίζετε καλά το παιχνίδι, μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνετε αποφάσεις, καθώς και τις πιθανότητες κέρδους σας.

Ωστόσο, πρέπει πάντα να έχετε κατά νου ότι η τύχη εξακολουθεί να παίζει μεγάλο ρόλο.

Κλείσιμο
 

για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερβολικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια

Υποστήριξη με τη γραμμή

1114

 

για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερβολικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια

Υποστήριξη με τη γραμμή

1114

ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114