Ακολούθησε μας:

Ανακαίνιση Παιδιατρικού Νοσοκομείου «Η Αγία Σοφία»

Ενημερωθείτε για την ανακαίνιση του παιδιατρικού νοσοκομείου «Η Αγία Σοφία», τον εκσυγχρονισμό και την πλήρη αναδιαρρύθμιση του χώρου.

Η πλήρης αναδιαρρύθμιση, ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός Νοσηλευτικών μονάδων και κοινόχρηστων χώρων στο Νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» έχουν αλλάξει πλήρως την εικόνα του, δημιουργώντας ένα ευχάριστο χώρο για τα παιδιά, τους γονείς τους, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Οι κτιριακές επισκευές και αισθητικές παρεμβάσεις συνδυάζονται με τη δημιουργία χώρων υγιεινής σε όλους τους θαλάμους νοσηλείας, τον πλήρη εκσυγχρονισμό των ηλεκτρικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, όπως κλιματισμός, θέρμανση, αερισμός, σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες, διεθνείς προδιαγραφές καθώς και την εγκατάσταση νέου ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Τα έργα που έχει παραδώσει ο ΟΠΑΠ στο Νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» είναι τα εξής:

Η θεματολογία που διέπει τις ανά όροφο θεματικές ενότητες των Νοσηλευτικών Μονάδων, αντλεί έμπνευση από την ιστορική, κοινωνική και διανοητική εξέλιξη της ανθρωπότητας και θα παρουσιάζει μεγάλα επιτεύγματα της ανθρώπινης διάνοιας υπό τύπο παιχνιδιού.

Η γραφή και τα γράμματα

Τα αθλήματα και το ευ αγωνίζεσθαι

Η Μουσική και τα μουσικά όργανα

Η Ζωγραφική

Δημιουργικά στοιχεία που απεικονίζουν το Διάστημα, τον ουράνιο θόλο και τα αστέρια.

Η αρίθμηση και οι αριθμοί

Φωτογραφίες της ανακαίνισηςΜάθε περισσότερα

hospital_2_padiatriko_bannerhospital_2_kuriakou_banner