Ακολούθησε μας:

XXX


Κάναμε την προσφορά, Χριστουγεννιάτικη παράδοση!

Από το 2014, τα «Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ» μοιράζουν χαμόγελα σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη. Για 10η συνεχή χρονιά, ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών που υποστηρίζονται από αναγνωρισμένους φορείς ανά την Ελλάδα και μας προσκαλεί να κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους πραγματικότητα.   

  

Μία πράξη προσφοράς που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια, τώρα είναι κάτι που περιμένουμε κάθε Χριστούγεννα.

Εδώ και 10 χρόνια, το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο δεν είναι για μας.  Είναι από εμάς, για ένα παιδί που μας χρειάζεται.

Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται κοντά στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια δημιουργίας ενός καλύτερου αύριο για τη χώρα και ειδικά για τη νέα γενιά. Συμπληρωματικά στις σημαντικές δράσεις που αναλαμβάνει για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της νέα γενιάς, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να χαρίζει παιδικά χαμόγελα κάθε Χριστούγεννα. 

  

Μέχρι σήμερα, μαζί πραγματοποιήσαμε 51.951 ευχές παιδιών που μας χρειάζονται και ο ΟΠΑΠ υλοποίησε 49 έργα υποδομής και ενίσχυσης εξοπλισμού στους φορείς που συμμετείχαν, ανά την Ελλάδα, βελτιώνοντας έτσι τις συνθήκες ζωής των παιδιών.