Ακολούθησε μας:

Για μια ακόμη χρονιά, μέσα από τη πρωτοβουλία «Ευχοστολίδια», ο ΟΠΑΠ κάνει τα Χριστούγεννα πιο μαγικά, για παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μαζί πραγματοποιούμε τις ευχές παιδιών από τους οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Μαζί για το Παιδί».

Μάθε πώς μπορείς να συμμετέχεις και φέτος

Pic 01

Κατεβάστε την εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ

Pic 02

Επιλέξτε μια ζωγραφιά και συμμετέχετε σε διασκεδαστικές δοκιμασίες

Pic 03

Κάντε την ευχή ενός παιδιού πραγματικότητα!

Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ

Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των παιδιών.

Μέχρι σήμερα, η απλή συμμετοχή όλων μας στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών που έχουν ανάγκη. Για μια ακόμη χρονιά, γινόμαστε όλοι μέρος αυτής της προσπάθειας και συνεχίζουμε να προσφέρουμε μαζί!

Μάζεψε Πόντους
Πάρε μέρος στις δοκιμασίες που ξεκλειδώνουν κάθε εβδομάδα, συγκέντρωσε πόντους και ο ΟΠΑΠ θα αυξήσει την προσφορά που κάνει εκ μέρους σου.

Έργα Υποστήριξης για τα παιδιά

Η μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης συνεχίζεται με την υλοποίηση έργων υποστήριξης για τις ανάγκες των παιδιών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Μαζί για το Παιδί».

Εσείς αρκεί να μπείτε στην εφαρμογή ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, να συμμετάσχετε στις διασκεδαστικές δοκιμασίες της εφαρμογής συγκεντρώνοντας πόντους και ο ΟΠΑΠ θα τους μεταφράσει σε σημαντικά έργα υποστήριξης των φορέων, με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.


Ανακαλύψτε τις δοκιμασίες

Pic 01

PUZZLE BLAST

Δημιούργησε γραμμές ή στήλες με 3 ή περισσότερα σύμβολα του ιδίου χρώματος και κέρδισε πόντους. Έχεις ένα περιορισμένο αριθμό κινήσεων για να ολοκληρώσεις κάθε επίπεδο πριν τελειώσουν οι 100 πίστες.

Pic 01

CATCH

Συγκέντρωσε όσα περισσότερα αντικείμενα μπορείς και κέρδισε πόντους.

Pic 01

JUMP

Μάζεψε τις μπλε καρδιές που θα βρεθούν στο δρόμο σου, αποφεύγοντας τα εμπόδια, για να φτάσεις στο τέρμα με όλους τους πόντους της δοκιμασίας.

Pic 01

PHOTO PUZZLE

Συναρμολόγησε σωστά τα κομμάτια της φωτογραφίας και συγκέντρωσε πόντους.

Pic 01

QUIZ

Για κάθε σωστή απάντηση συγκεντρώνεις πόντους.

Pic 01

SPOT IT

Βρες τις διαφορές ανάμεσα στις εικόνες. Για κάθε διαφορά που βρίσκεις συγκεντρώνεις πόντους.