Ακολούθησε μας:

Ανακαίνιση Παιδιατρικού Νοσοκομείου «Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού»

Ενημερωθείτε για την ανακαίνιση του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού», τον εκσυγχρονισμό & την πλήρη αναδιαρρύθμιση του χώρου.

Η ουσιαστική επέμβαση στο χώρο ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες κτιριακές επισκευές και αισθητικές παρεμβάσεις αποτέλεσε κεντρικό στόχο της ανακαίνισης του Παιδιατρικού Νοσοκομείου «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Τα ανακαινισμένα έργα που έχουν παραδοθεί στο Νοσοκομείο, έχουν καταφέρει να αλλάξουν την εικόνα του Νοσοκομείου και να προσφέρουν ένα πιο ευχάριστο χώρο νοσηλείας σε παιδιά, γονείς, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Σε όλες τις εργασίες που έχουν γίνει στο Νοσοκομείο, συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία χώρων υγιεινής στους θαλάμους νοσηλείας, ο πλήρης εκσυγχρονισμός των ηλεκτρικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, όπως κλιματισμός, θέρμανση, αερισμός, σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες, διεθνείς προδιαγραφές και η εγκατάσταση νέου ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Ενδεικτικά έργα που έχει παραδώσει ο ΟΠΑΠ:

Η βασική θεματική ενότητα που επηρεάζει την εσωτερική διακόσμηση του Νοσοκομείου αντλεί την έμπνευσή της από το παιδικό παιχνίδι με κινούμενα και αγαπημένα αντικείμενα που μας παίρνουν από το γήινο περιβάλλον και μας ανυψώνουν ως τα σύννεφα μαζί με την παιδική φαντασία.

Σβούρες
Γυρνούν ασταμάτητα, όπως ασταμάτητη είναι και η ενεργητικότητα της παιδικής ηλικίας.

Αερόστατα
Ξεσηκώνουν την παιδική φαντασία προς την ουράνια σφαίρα.

Μπαλόνια
Αποτελούν τον συνήθη τρόπο επικοινωνίας του παιδιού με τον ουρανό.

Χαρταετούς
Που όλα τα παιδιά χρησιμοποιούν για να στείλουν ευχές και μηνύματα στο υπερπέραν.

Το Ουράνιο Τόξο
Είναι το παιδικότερο και πιο φιλικό ουράνιο φαινόμενο.

Ιπτάμενα Ποδήλατα
Όπως όλα τα παιδιά θα ήθελαν να μετατρέψουν τα δικά τους.

Φωτογραφίες της ανακαίνισηςΜάθε περισσότερα

hospital_2_padiatriko_banner