Ακολούθησε μας:


Μαζί ζωντανεύουμε τις ζωγραφιές των παιδιών!

Για έκτη συνεχή χρονιά, μέσα από τη πρωτοβουλία «Ευχοστολίδια», ο ΟΠΑΠ κάνει τα Χριστούγεννα πιο μαγικά, για παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Χιλιάδες παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού έχουν ήδη ζωγραφίσει τις ευχές τους και ο ΟΠΑΠ σε προσκαλεί να τις πραγματοποιήσεις.

Δώστε ζωή σε μια παιδική ζωγραφιά!

Βρείτε τις Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις Ζωγραφικής των «Ευχοστολιδίων ΟΠΑΠ» από τις 6 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019

Έργα Υποδομής για τα παιδιά

Η μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης συνεχίζεται με την υλοποίηση έργων υποδομής στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού.

Εσείς αρκεί να μπείτε στην εφαρμογή ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, να παίζετε στις διασκεδαστικές δοκιμασίες της εφαρμογής συγκεντρώνοντας πόντους και ο ΟΠΑΠ θα τους μεταφράσει σε σημαντικά έργα », με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Τα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ χαρίζουν παιδικά χαμόγελα από το 2014

Μαζί έχουμε ζωντανέψει 22.038 ζωγραφιές παιδιών.

Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται κοντά στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια δημιουργίας ενός καλύτερου αύριο για τη χώρα και ειδικά για τη νέα γενιά. Συμπληρωματικά στις σημαντικές δράσεις που αναλαμβάνει για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της νέα γενιάς, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να χαρίζει παιδικά χαμόγελα κάθε Χριστούγεννα.

Από το 2014, βρίσκεται στο πλευρό φορέων, που φιλοξενούν ή υποστηρίζουν παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσα από την πρωτοβουλία «Ευχοστολίδια».

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να μας κάνει όλους μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας, μέσα από την εκπλήρωση απλών παιδικών ευχών. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποδομής στους φορείς που υποστηρίζουν παιδιά με πραγματική ανάγκη, ώστε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους.

Η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, που έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες συμπολίτες μας τα προηγούμενα χρόνια, έχει μέχρι σήμερα χαρίσει 22.038 παιδικά χαμόγελα, μέσα από την πραγματοποίηση των ευχών τους και έχει φέρει σαν αποτέλεσμα 30 έργα υποδομής στους φορείς που έχουν συμμετάσχει ανά την Ελλάδα.

wishfull-ornamentswishfull-ornaments