Ακολούθησε μας:

Μαζί κάνουμε τα φετινά Χριστούγεννα πιο μαγικά για παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη!

Ο ΟΠΑΠ μοίρασε και εφέτος χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά που υποστηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS, το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, μέσω της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια, που υλοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά. Συγκεκριμένα, 5.112 χριστουγεννιάτικες ευχές έγιναν πραγματικότητα με τη συμβολή χιλιάδων πολιτών σε όλη την Ελλάδα,  οι οποίοι αγκάλιασαν τη δράση εταιρικής υπευθυνότητας και έσπευσαν να προσφέρουν χαρά στα παιδιά.

Η μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης συνεχίζεται με την υλοποίηση έργων υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών. Στην υλοποίηση των νέων έργων συνέβαλαν όλοι όσοι χρησιμοποίησαν τη δωρεάν εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ. Χιλιάδες υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ κατέβασαν την εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet και συμμετείχαν στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες, συγκεντρώνοντας πόντους, τους οποίους ο ΟΠΑΠ μετατρέπει σε έργα υποδομής.  Συγκεκριμένα τα έργα που θα υλοποιήσει ο ΟΠΑΠ μέσα στο 2018 είναι τα εξής:

  • ανακαίνιση γηπέδου μπάσκετ στο “Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου”, στην Αλεξανδρούπολη
  • εγκατάσταση θερμομόνωσης στα «Παιδικά Χωριά SOS Θράκης
  • Επισκευή του Ευστράτειου Σπουδαστηρίου στο «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας», όπου πραγματοποιούνται όλες οι εκδηλώσεις και οι γιορτές του φορέα.
  • Ανακαίνιση της κουζίνας του «Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας» για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών που σιτίζει σε καθημερινή βάση.

Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις Ζωγραφικής ΟΠΑΠ

 

mall-athensmetro-mall
river-westthessaloniki


Τα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ χαρίζουν παιδικά χαμόγελα από το 2014

Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται κοντά στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια δημιουργίας ενός καλύτερου αύριο για τη χώρα και ειδικά για τη νέα γενιά. Συμπληρωματικά στις σημαντικές δράσεις που αναλαμβάνει για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της νέα γενιάς, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να χαρίζει παιδικά χαμόγελα κάθε Χριστούγεννα. Από το 2014, βρίσκεται στο πλευρό φορέων, που φιλοξενούν ή υποστηρίζουν παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσα από την πρωτοβουλία «Ευχοστολίδια». Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να μας κάνει όλους μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας, μέσα από την εκπλήρωση απλών παιδικών ευχών. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποδομής στους φορείς που υποστηρίζουν παιδιά με πραγματική ανάγκη, ώστε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους.

Η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, που έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες συμπολίτες μας τα προηγούμενα χρόνια, έχει μέχρι σήμερα χαρίσει 14.786 παιδικά χαμόγελα, μέσα από την πραγματοποίηση των ευχών τους και έχει φέρει σαν αποτέλεσμα 26 έργα υποδομής στους φορείς που έχουν συμμετάσχει ανά την Ελλάδα.

wishfull-ornamentswishfull-ornaments
wishfull-ornamentswishfull-ornaments