Ακολούθησε μας:
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ
Σας ευχαριστούμε για τη συγκινητική ανταπόκρισή σας στην πρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας «Ευχοστολίδια». Μαζί καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε  4.444 παιδικές ευχές και να χαρίσουμε χαμόγελα σε παιδιά που υποστηρίζουν τα σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και τα «Παιδικά Χωριά SOS» και έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει τη δράση του μέσα από τα «Ευχοστολίδια» με στόχο να βελτιώσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των παιδιών που έχουν ανάγκη καθώς και τις συνθήκες μέσα στις οποίες μεγαλώνουν και προχωρά στην υλοποίηση έργων υποδομής στους υποστηριζόμενους φορείς. Τα έργα που αφορούν κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες καθώς και εκσυγχρονισμό υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, είναι τα εξής:

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS
• Κατασκευή παιδικής χαράς και γηπέδου αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.
• Εγκατάσταση θερμομόνωσης σε τρία σπίτια στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 
• αντικατάσταση φθαρμένου πατώματος τάξης, τοποθέτηση 3 στεγάστρων προστασίας εξωτερικών πορτών, προμήθεια και αλλαγή τζαμιών, καθώς και ανακαίνιση της στέγης του Παιδικού σταθμού του ιδρύματος «Οι Φίλοι του Παιδιού»
• αντικατάσταση των πατωμάτων της Παιδικής Στέγης Παπαστρατείου Πειραιά
• αντικατάσταση καθισμάτων, τραπεζιών και υποποδίων στα τέσσερα τμήματα  του προγράμματος Ειδικής Διαπαιδαγώγησης του Ημερησίου Προγράμματος του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας (Χατζηπατέρειο-ΚΑΣΠ). Τα συγκεκριμένα καθίσματα καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες παιδιών με κινητικές δυσκολίες ηλικίας από 5 έως 8 ετών. Η ειδική διαμόρφωση τους βοηθά στην διόρθωση των παρεκκλίσεων σε παιδιά με μεγάλη υποτονία κορμού, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη λειτουργικότητα των παιδιών καθώς διευκολύνει τη χρήση των χεριών τους.
• αντικατάσταση των κουφωμάτων του πρώτου ορόφου του κτιρίου των εργαστηρίων του ιδρύματος «Φίλοι του Ιδρύματος η Θεοτόκος»
• προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και σωμάτων θερμότητας για τα κεντρικά γραφεία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».