Ακολούθησε μας:

Κάτι καλύτερο για τα παιδιά

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Εσείς παίξατε στις δοκιμασίες της εφαρμογής «Κάτι Καλύτερο» και συμμετείχατε στις δράσεις μας την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και εμείς μετατρέψαμε τη συμμετοχή σας σε 3.286.177€, που θα προσφερθούν στο έργο της ανακαίνισης των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» και  «Η Αγία Σοφία».

Το ποσό αυτό αποτελεί  μέρος της συνολικής μεγάλης επένδυσης του ΟΠΑΠ στο σημαντικό αυτό έργο, με στόχο να προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες περίθαλψης στα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, τα έργα στα οποία προχωρούμε και θα ολοκληρωθούν ως το τέλος του 2017 είναι τα εξής:

Στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού»

  • πλήρης αναδιαρρύθμιση, ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός της Νοσηλευτικής Μονάδας 4ου Ορόφου (Πτέρυγας Α) του Νοσοκομείου, εμβαδού 550 τετραγωνικών μέτρων περίπου και δυναμικότητας 30 κλινών
  • πλήρης αναδιαρρύθμιση, ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός της Β΄ Παθολογικής Πανεπιστημιακής Νοσηλευτικής Μονάδας του 1ου Ορόφου (Πτέρυγας Α) του Νοσοκομείου, συνολικού εμβαδού  550 τετραγωνικών μέτρων περίπου και δυναμικότητας 22 κλινών.

Στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία»

  • πλήρης αναδιαρρύθμιση, ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός των δύο Πανεπιστημιακών Νοσηλευτικών Μονάδων του 6ου Ορόφου, συνολικού εμβαδού 1.600 τετραγωνικών μέτρων περίπου και δυναμικότητας 59 κλινών.
  • πλήρης αναδιαρρύθμιση, ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας (για την αντιμετώπιση των χρόνιων ημερήσιων χειρουργικών περιστατικών, περιλαμβανομένων αιθουσών επεμβάσεων) του Ισογείου του Νοσοκομείου, εμβαδού 600 τετραγωνικών μέτρων περίπου.
  • πλήρης αναδιαρρύθμιση, ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός της Κεντρικής Αποστείρωσης στο Ισόγειο του Νοσοκομείου, εμβαδού 600 τετραγωνικών μέτρων περίπου.

Σε όλες τις παραπάνω εργασίες, συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία χώρων υγιεινής σε όλους τους θαλάμους νοσηλείας, ο πλήρης εκσυγχρονισμός των ηλεκτρικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, όπως κλιματισμός, θέρμανση, αερισμός, σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες, διεθνείς προδιαγραφές και η εγκατάσταση νέου ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Κάνε κάτι καλύτερο για τα παιδιά

Έχεις Smartphone;

Κατέβασε το mobile app στο κινητό σου και λάβε
μέρος στις δοκιμασίες. Για κάθε επιτυχή δοκιμασία,
ο ΟΠΑΠ θα αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει.

Δεν έχεις Smartphone;

Μπορείς να παίξεις από τον υπολογιστή σου και να
αυξήσεις με τον τρόπο αυτό το ποσό που προσφέρει ο
ΟΠΑΠ.