Ακολούθησε μας:

RED HOT CHILLI PEPPERS

June 5th 2020

GET TICKETS

Και φέτος για τα παιδιά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα. Την Ομάδα Προσφοράς του ΟΠΑΠ.
Την εφαρμογή που εσύ παίζεις και ο ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και «Η Αγία Σοφία».

Όσο εσύ παίζεις στις διασκεδαστικές δοκιμασίες της εφαρμογής, συγκεντρώνεις πόντους, που ο ΟΠΑΠ μετατρέπει σε πραγματική επένδυση στο έργο της ανακαίνισης των Παιδιατρικών Νοσοκομείων.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Pic 01

Κωνσταντίνα, 3 ετών

Στην Κωνσταντίνα λείπουν απίστευτα οι παιδότοποι που έπαιζε ανέμελα πριν νοσήσει. Για αυτό η ευχή της είναι ξεκάθαρη! Επιθυμεί ένα παιδότοπο στο σαλόνι…. Με τσουλήθρα, μπαλοπισίνα, τραμπολίνο.. μα πάνω από όλα με αγάπη και νεραϊδόσκονη! Μαζί θα κάνουμε την ευχή της πραγματικότητα

Pic 01

Ερνάντ, 7 ετών

Ο μικρός Ερνάντ, δεν έχει καταφέρει να πάει σχολείο.. έχει συντροφιά τα ξαδελφάκια του, τη μεγάλη του αδελφή, τους αγαπημένους του Πυτζαμοήρωες και τον Spiderman. Η ευχή του είναι να αποκτήσει ένα δωμάτιο γεμάτο από τους αγαπημένους του ήρωες αλλά και την Barbie για να γεμίσει με χαμόγελα ο ίδιος αλλά και η αδερφή του!

Pic 01

Μαρία, 7 ετών

H Μαρία εμπνεύστηκε από τις πριγκίπισσες που τόσο θαυμάζει και ζήτησε από τις νεράιδες ένα δωμάτιο ονειρεμένο… που να την ταξιδεύει σε κόσμους παραμυθένιους, σε βασίλεια λουσμένα με ροζ χρώμα με ανταύγειες χρυσές από τον λαμπερό ήλιο!