Ακολούθησε μας:

Στρατηγική προσέγγιση

Πλαίσιο Υπεύθυνου Παιχνιδιού

Το στρατηγικό μας πλαίσιο για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, το οποίο αντανακλά αυτό που έχει σχεδιάσει η Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA), αποτελείται από δραστηριότητες που σκοπό έχουν να διασφαλίσουν την υπεύθυνη και βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας μας.

researchemployeessales_agentsgame_designplayer_educationremote_gaming_channelsadvertising__marketingtreatment_referalreport__measurestakeholder_engagement
Έχουμε πιστοποιηθεί διεθνώς για τις αρχές Υπεύθυνου Παιχνιδιού που εφαρμόζουμε

Αναγνωρίζοντας τη δέσμευση του ΟΠΑΠ στις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, δύο διεθνείς φορείς επιβράβευσαν με τις υψηλότερες διακρίσεις παγκοσμίως την στρατηγική της εταιρείας μας που ως στόχο έχει να εξασφαλίζει ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον για τους παίχτες. Συγκεκριμένα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Λοταριών (WLA) απένειμε στον ΟΠΑΠ την κορυφαία διάκριση, επιπέδου 4, κατατάσσοντάς την εταιρεία ακόμα υψηλότερα από την αντίστοιχη πιστοποίηση, επιπέδου 3, που είχε λάβει το 2015. Παράλληλα, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Λοταριών, απένειμε στην εταιρεία το Πιστοποιητικό Εναρμόνισης με τα Πρότυπα Υπεύθυνου Παιχνιδιού αναδεικνύοντας για πολλοστή φορά τη δέσμευση του ΟΠΑΠ προς το Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Οι πιστοποιήσεις που έχουμε λάβει αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων που υλοποιούμε για το Υπεύθυνο Παιχνίδι και κατ’ επέκταση το όφελος που προκύπτει για όλους τους κοινωνικούς μας εταίρους αναφορικά με την προστασία της χαράς του παιχνιδιού.

 για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερβολικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια

Υποστηριξη με τη γραμμη

1114

για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερβολικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια

Υποστήριξη
με τη γραμμή

1114

ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114