Ακολούθησε μας:

Υπεύθυνη διαφήμιση

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ, με στόχο την ορθή ενημέρωση του κοινού, έχει ενσωματώσει τις αρχές της Υπεύθυνης Διαφήμισης και Μάρκετινγκ, στην επικοινωνία του.

Συγκεκριμένα φροντίζει ώστε οι διαφημίσεις του:

  • Να μην είναι παραπλανητικές σχετικά με τις πιθανότητες και τα ποσά του κέρδους.
  • Να μην προσφέρουν παράλογα κίνητρα με σκοπό να προσελκύσουν περισσότερους παίκτες με την υπόσχεση ότι θα κερδίσουν από τη συμμετοχή τους στα τυχερά παιχνίδια.
  • Να μην περνάνε το μήνυμα ότι τα τυχερά παιχνίδια είναι μέσο πλουτισμού ή τρόπος διαφυγής από τις οικονομικές δυσκολίες.
  • Να μην προσβάλλουν ήθη και έθιμα και να μην ενθαρρύνουν τη φυλετική διάκριση ή τη διάκριση που σχετίζεται με την εθνικότητα, τη θρησκεία, το γένος ή την ηλικία.
  • Να μη συνδέουν τα τυχερά παιχνίδια με τη χρήση ουσιών, να μην υποκρύπτουν βία, σεξουαλική εκμετάλλευση ή παράνομη συμπεριφορά.

Για να ενημερώσει το ευρύτερο κοινό για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, ο Όμιλος ΟΠΑΠ σχεδίασε μια ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια που περιλαμβάνει έντυπα, εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο και internet sites. Κύριο μήνυμα της καμπάνιας είναι «Το Παιχνίδι είναι Ωραίο μόνο όταν είναι Υπεύθυνο». Η καμπάνια αυτή, η οποία υλοποιείται για πρώτη φορά για την ελληνική αγορά παιχνιδιών, είναι απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας προς τις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού.

ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114