Ακολούθησε μας:

Η δέσμευση για το Υπεύθυνο Παιχνίδι του ΟΠΑΠ

Ενημερωθείτε για τη δέσμευση και τα σημεία που εστιάζει ο ΟΠΑΠ για να ενσωματώσει τις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού.

O ΟΠΑΠ κατανοεί ότι λόγω του πιθανού αντίκτυπού του στην κοινωνία, η υπεύθυνη διαχείριση των δραστηριοτήτων του πρέπει να συμβαδίζει με τη συνολική επιχειρηματική του δράση.

Ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, επιδιώκει να δημιουργεί και να προσφέρει στους παίκτες τα καλύτερα προϊόντα, υιοθετώντας τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας και υπευθυνότητας και ταυτόχρονα να παράγει αξία για τους μετόχους και για την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

Η εταιρεία αναγνωρίζει τον πιθανό αντίκτυπο της στην κοινωνία και φροντίζει να διαχειρίζεται υπεύθυνα κάθε πτυχή της δραστηριότητας της, με στόχο η ανάπτυξη της να γίνεται με ηθικό, υπεύθυνο, ασφαλή και νόμιμο τρόπο, μέσα από ένα ολοκληρωμένο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης.

Πού εστιάζουμε
Επιδιώκουμε να δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού και στοιχηματισμού για όλους. Σε αυτό το πλαίσιο, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να στηρίζουμε διαρκώς τους πελάτες μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους με έναν υπεύθυνο και διαφανή τρόπο.
Τα βασικά σημεία στα οποία εστιάζουμε είναι:

Δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους παίκτες μας:
Η ασφάλεια των παικτών βρίσκεται στην καρδιά του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της προσφοράς των προϊόντων μας, προκειμένου να είναι σε θέση να κάνουν συνειδητές επιλογές.

Προστασία των ανηλίκων:
Προστατεύουμε τους ανηλίκους μέσω της απαγόρευσης εισόδου και παραμονής τους στα καταστήματά μας και, ειδικότερα, μέσω της απαγόρευσης συμμετοχής τους στα τυχερά παιχνίδια που προσφέρουμε.

Εκπαίδευση του κοινού:
Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνει διασκεδαστικό το παιχνίδι, είναι να έχεις διαθέσιμες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όταν παίζεις. Σε αυτό το πλαίσιο, παρέχουμε στους καταναλωτές έγκαιρες, ακριβείς και επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τους όρους και τις συνθήκες χρήσης τους, καθώς και τους κινδύνους και τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από την αλόγιστη συμμετοχή τους, προκειμένου να κάνουν συνειδητές επιλογές.