Ακολούθησε μας:


Μαζί ζωντανεύουμε τις ζωγραφιές των παιδιών!

Για μια ακόμη χρονιά, μέσα από τη πρωτοβουλία «Ευχοστολίδια», ο ΟΠΑΠ έκανε τα Χριστούγεννα πιο μαγικά, για παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Μαζί πραγματοποιήσαμε τις 5.024 ευχές παιδιών από το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ.

Έργα Υποστήριξης για τα παιδιά

Η μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης συνεχίζεται με την υλοποίηση έργων υποστήριξης για τις ανάγκες των παιδιών του «Χαμόγελου του Παιδιού» των Παιδικών Χωριών SOS και της ΕΛΕΠΑΠ.
Εσείς αρκεί να μπείτε στην εφαρμογή ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, να παίζετε στις διασκεδαστικές δοκιμασίες της εφαρμογής συγκεντρώνοντας πόντους και ο ΟΠΑΠ θα τους μεταφράσει σε σημαντικά έργα », με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της
ποιότητας ζωής των παιδιών.

ΕΛΕΠΑΠ
αγορά υγειονομικού υλικού για την ασφαλή πραγματοποίηση των προγραμμάτων των παιδιών.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS
προμήθεια καυσίμων για τη θέρμανση στα σπίτια των Παιδικών Χωριών SOS στην Βάρη

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Κάλυψη αναγκών τεχνολογικού εξοπλισμού σε 11 από τα σπίτια του φορέα, για την εκπαίδευση και ψυχαγωγία των φιλοξενούμενων
παιδιών.

Τα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ χαρίζουν παιδικά χαμόγελα από το 2014

Μαζί έχουμε ζωντανέψει 32.319 ζωγραφιές παιδιών.

Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται κοντά στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια δημιουργίας ενός καλύτερου αύριο για τη χώρα και ειδικά για τη νέα γενιά. Συμπληρωματικά στις σημαντικές δράσεις που αναλαμβάνει για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της νέα γενιάς, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να χαρίζει παιδικά χαμόγελα κάθε Χριστούγεννα.

Από το 2014, τα «Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ» μοιράζονται χαμόγελα με παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη. Μέσα από την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό φορέων, που φιλοξενούν ή υποστηρίζουν παιδιά που έχουν ανάγκη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η μεγάλη γιορτή προσφοράς των Ευχοστολιδιών, συνεχίζει με την υλοποίηση έργων υποστήριξης για τις ανάγκες των φορέων που συμμετέχουν, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, που έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες συμπολίτες μας τα προηγούμενα χρόνια, έχει μέχρι σήμερα χαρίσει 37.353 παιδικά χαμόγελα, μέσα από την πραγματοποίηση των ευχών τους και έχει φέρει σαν αποτέλεσμα 39 έργα υποστήριξης στους φορείς που έχουν συμμετάσχει ανά την Ελλάδα. Φέτος, μέσα από την πρωτοβουλία “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ” θα πραγματοποιηθούν έργα υποστήριξης στους φορείς που συμμετέχουν.

wishfull-ornamentswishfull-ornaments