Ακολούθησε μας:


Μαζί ζωντανεύουμε τις ζωγραφιές των παιδιών!

Για μια ακόμη χρονιά, μέσα από τη πρωτοβουλία «Ευχοστολίδια», ο ΟΠΑΠ έκανε τα Χριστούγεννα πιο μαγικά, για 6.037 παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μαζί πραγματοποιήσαμε τις ευχές παιδιών από τους οργανισμούς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Μαζί για το Παιδί».

Έργα Υποστήριξης για τα παιδιά

Η μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης θα συνεχισθεί με την υλοποίηση έργων υποστήριξης για τις ανάγκες των παιδιών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Μαζί για το Παιδί».

Μετά τη συμμετοχή σας στην εφαρμογή ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και τις διασκεδαστικές δοκιμασίες της εφαρμογής συγκεντρώθηκαν πόντοι, που ο ΟΠΑΠ θα μεταφράσει σε σημαντικά έργα υποστήριξης των φορέων, με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

  1. Κατασκευή επιπλέον μπάνιου, στο σπίτι του φορέα στον Καρέα
  2. Κατασκευή μπάνιου ΑμεΑ, στο σπίτι του φορέα στο Περιστέρι
  3. Τοποθέτηση ανελκυστήρα ΑμεΑ, στο σπίτι του φορέα στην Αρχαία Κόρινθο Αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης, στο σπίτι του φορέα στην Αρχαία Κόρινθο.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Κατασκευή κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας στο κέντρο ειδικών ατόμων «Η Χαρά»

 

Τα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ χαρίζουν παιδικά χαμόγελα από το 2014

Μαζί έχουμε ζωντανέψει 51.678 ζωγραφιές παιδιών.

Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται κοντά στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια δημιουργίας ενός καλύτερου αύριο για τη χώρα και ειδικά για τη νέα γενιά. Συμπληρωματικά στις σημαντικές δράσεις που αναλαμβάνει για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της νέα γενιάς, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να χαρίζει παιδικά χαμόγελα κάθε Χριστούγεννα.

Από το 2014, τα «Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ» μοιράζονται χαμόγελα με παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη. Μέσα από την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό φορέων, που φιλοξενούν ή υποστηρίζουν παιδιά που έχουν ανάγκη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η μεγάλη γιορτή προσφοράς των Ευχοστολιδιών, συνεχίζει με την υλοποίηση έργων υποστήριξης για τις ανάγκες των φορέων που συμμετέχουν, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, που έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες συμπολίτες μας τα προηγούμενα χρόνια, έχει μέχρι σήμερα χαρίσει 51.678 παιδικά χαμόγελα, μέσα από την πραγματοποίηση των ευχών τους και έχει φέρει σαν αποτέλεσμα 52 έργα υποστήριξης στους φορείς που έχουν συμμετάσχει ανά την Ελλάδα.

wishfull-ornamentswishfull-ornaments