Ακολούθησε μας:

 

 

Πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward»

Με την εντυπωσιακή συμμετοχή όλων μας στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» ΟΠΑΠ καταφέραμε να δώσουμε την ευκαιρία στην εταιρεία Pitenis Gourmet Food να πάρει μέρος στο πρόγραμμα απασχόλησης ΟΠΑΠ Forward και να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα σημαντικό επιχειρηματικό δίκτυο, που θα την βοηθήσει να ξεπεράσει τυχόν δυσκολίες και να εξελιχθεί περαιτέρω.  Οι 21 νέες αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και πληροφορίες, που θα τις βοηθήσουν να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να εξελιχθούν σε μεγάλες επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν και κατ’ επέκταση δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.

 

Πρόγραμμα ΟΠΑΠ στη Γειτονιά

Μαζέψτε πόντους για την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ «Προληπτικές εξετάσεις υγείας»

Οι κινητές μονάδες υγείας του ΟΠΑΠ βρίσκονται ήδη στο δρόμο. Μέσω της εφαρμογής μαζεύουμε πόντους για να συνεχίσουν οι κινητές μονάδες υγείας το ταξίδι τους στην Ελλάδα! Όσο παίζετε και μαζεύετε πόντους, το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα, προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Μείνε συντονισμένος για να μάθεις πώς μπορείς να συμμετάσχεις στις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας μας!